Swing'it Dixieband

 

 

Swing'it Dixieband - Norges hippeste og fresheste gla'jazzband -  har de siste to årene skapt skamgod stemning på alt fra jazzklubber, parader og utesteder til festivaler og som gatemusikanter. De gjør kunststykke å underholde unge såvel som gamle med sjarm, spilleglede og entusiasme! I tillegg til å spille gamle tradisjonelle låter spiller de også mye kjente barnesanger og Disney-låter med eget særpreg og tolkning, servert med stråhatter, tversoversløyfer og masse energi! De skriver også fengende og joviale låter med artige tekster og snert.

Bandet har blant annet spilt på festivaler som Slottsfjellfestivalen og Kongsberg Jazzfestival ved flere anledninger og toppet dette sommeren 2015 ved å spille før og etter en av headlinerne på Kongsbergjazz: Dr. John & the Nite Trippers. I tillegg har de vært fast inventar på Tønsberg Jazzklubb og andre jazzklubber, skapt stemning på masse firmafester, utesteder og offentlige konserter.

De er aktuelle med nye utgivelser på nett, samt en youtube-kanal med 1920- og 30-talls-cover av Disney låter! 

De er blitt godt kjent som et fantastisk liveband som et er umulig å ikke like - dette er et band du bør få med deg!

 
Tusen tack för spelningen och underhållningen på vår bröllop! Det kunde inte ha blivit bättre, det är massor av våra gäster som berömt er!
— Hedda & Mikael Giaever
 
Her får ironigenerasjonen noe å tygge på, mens den fordomsfrie ungdommen kan glede seg over et knallfriskt, frekt, rett-i-fleisen trad.band med gliset på lur og sambarusk i lommene. Her er det bøtter av sjarm, herlig traktering og breddfulle horn med ren fest!
— Slottsfjellfestivalen
Midt inni klyngen av kjekk ungdom med høy hipsterfaktor, kommer det en dose gladjazz. Kontrasten til resten av programmet er så enormt, at Swing’it må du få med deg!
— Tønsberg Blad
 
 

Vil du booke oss?

Trenger dere liveband til deres festival, konsert eller utested?
Skal dere arrangere bryllup, sommerfest, julebord eller andre arrangement? 
Ønsker dere skamgod stemning?
Ta kontakt under for en hyggelig samtale og et godt tilbud
 

 

BOOKING MANAGER: Martin Jarl Velsin – mrekkebo@gmail.com

E-POSTADRESSE: mrekkebo@gmail.com

TELEFON: +47 934 53 387